Coș

Termeni si Conditii

TOTAL ORAL CARE este denumirea comerciala al S.C. TOTAL ORAL CARE S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Sector 1, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr. 21A , cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/405/2020, cod unic de inregistrare fiscala RO42109551  (in continuare “TOTAL ORAL CARE” sau “noi”)

Termeni

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani, isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail, o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate

Site – magazinul online gazduit la adresa web https://oralcare.ro

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat. Produsele si accesoriilor de pe Site sunt documentate corespunzator specificandu-se compatibilitatile cu accesoriile.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Livrarea
Magazinul online executa comenzile în termen de maxim 2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii sau efectuarea plății. În cazul în care există probleme in executarea comenzii, clienții vor fi informați imediat cu privire la acest aspect. Prin executarea comenzii se intelege trimiterea bunurilor clientului.

Prețuri
Toate prețurile sunt în RON. Preț brut care conține cota de TVA aplicabilă este indicat impreuna cu o descriere completă a produselor. Prețul fiecărui produs specificat atunci când comanda este lansata este obligatoriu și nu se va schimba până la efectuarea platii.

Metode de plată

– Numerar la livrare (clientul achită produsele în momentul livrării)

– Plata cu cardul (clientul achită comandă pe loc prin intermediului procesatorului de plăți.

Garantia produselor

Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile lucratoare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

TOTAL ORAL CARE nu asigura cheltuielile facute de catre Cumparator ca urmare a retragerii din Contract. Returnarea pretului platit pentru Bunurile achizitionate se face numai daca acestea nu au fost folosite si sunt returnate in ambalajul original sigilat,

Vânzătorul ia in considerare cererile și plângerile și oferă informații despre produs oral, în scris, prin e-mail sau format electronic.

Reclamatiile si returnarile sunt acceptate prin telefon la numărul tel: TEL 0783 164 486 , și în scris, la următoarea adresă: S.C. TOTAL ORAL CARE SRL., Bucuresti, Sector 1, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr. 21A sau e-mail: office@oralcare.ro