Coș

De ce Waterpik ?

Avantajele utilizării Waterpik

Este necesar să folosim irigatoarele bucale Waterpick deoarece, pentru majoritatea dintre noi, periajul dentar nu este suficient. Cu toate că ne spălam pe dinți destul de des, mulți dintre noi avem probleme cu mirosul neplăcut al gurii și cu respirația urât mirositoare. Placa bacteriană acumulată la nivelul dinților poate fi una din cauzele pierderii dinților.

Profesioniștii în igiena orală și dentiștii recomandă folosirea irigatorului bucal pentru prevenirea bolilor gingivale și pentru menținerea sănătății orale. Oferă albirea de precizie a dinților tăi folosind irigatorul / dușul bucal Waterpik! Restaurează albul natural al dinților, eliminând petele greu accesibile pe care alte produse nu reușesc să le elimine!

Pentru a oferi o mâna de ajutor celor care își doresc sa aibă o igienă orală mai bună, Waterpik a creat irigatorul / dușul bucal. Acum avem un dispozitiv care ne ajută să curățam între dinți într-un mod ușor și eficient. Este atât de simplu de folosit irigatorul bucal Waterpik, încât iți va place de la prima utilizare! Doar orientați vârful irigatorului între dinți și de-a lungul gingiei și apoi lăsați-l să facă toată treaba pentru voi.

Totul se întâmpla foarte rapid. Folosind irigatorul bucal doar 1 minut pe zi vă va fi ușor să vă îmbunătățiți sănătatea orală și să vă bucurați de cea mai curată și proaspătă gură posibilă. Eficiența este maximă: Îndepărtează placa bacteriană și resturile intrate adânc între dinți și sub gingie unde periajul normal și ața dentară nu ajung.

Este dovedită clinic o eficiența cu până la 50% mai mare în îmbunătățirea sănătății gingiilor față de ața dentară Lasă în gură un sentiment de incredibil de proaspăt și curat Excelent pentru persoanele cu implanturi, și pentru cei cu coroane dentare, poduri.